Descarca fisierul GarsoniereGarsoniere Apartament 4 camereApartament 4 camere Apartamente 3 camere Apartamente 3 camere Apartamente 2 camereApartamente 2 camere

 Garsoniere

Garsoniere

 Apartamente 2 camere

apartament 2 camere

 Apartamente 3 camere

apartament 3 camere

 Apartamente 4 camere

apartament 4 camere

  OFERTE SPECIALE - Ştefan cel  Mare Residential Center


Descarca Prezentarea Generala a Proiectuluil in format pdf.

DownloadŞtefan cel  Mare Residential Center,  este cel mai nou complex rezidenţial de apartamente  de clasa medie-plus, compus din 3 imobile, construit pe un teren cu o suprafaţă de 4.800 mp.

Complexul este situat pe strada Ştefan cel Mare, în imediata apropiere a Spitalului Judeţean, într-o zonă liniştită predominant rezidenţială şi dispune de apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere distribuite pe 6 nivele.

De asemenea Complexul va integra  o grădiniţă, spaţii de joacă,  magazine proprii, special concepute pentru nevoile familiei.  Numărul total de apartamente este de aproximativ 300 cu suprafeţe cuprinse între 59 -  140 metri pătraţi.

Fiecare imobil dispune de un parcking subteran care asigură necesarul de locuri de parcare . De asemenea alte locuri de parcare sunt disponibile în curtea imobilului.
Pentru educaţia copiilor, în această zonă găsim  1 şcoală, 1 grădiniţă, iar pentru transport – variante multiple de transport în comun.

Iţi poţi vizualiza apartamentul chiar acum, pe acest site.
Descarca prezentarea generala a proiectului Centrului Rezidential de aici.

Si, nu uita, poţi obţine împrumuturi foarte avantajoase pentru achiziţionarea unui apartament în Ştefan cel Mare Residential Center.
Nu trebuie decât să întrebi.

Stefan cel Mare Residential Center
HOME  |   DESPRE NOI  |  VANZARI  |   CUMPARARI  |  INCHIRIERI  |   CONTACT

Copyright ©2007 IMPACT PLUS SRL VASLUI. Toate drepturile rezervate.